Marcella 2. sezon onayını aldı

Hans Rosenfeldt'in kaleminden çıkan dizinin sekiz bölümlük yeni sezonu gelecek sene İngiltere'de ITV ekranlarında ve hemen ardından Netflix ile dünya çapında izleyicileriyle buluşacak.

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2016 - 16:32
İptal - Onay

ITV ve Netflix'in suç draması Marcella ikinci sezon onayını aldı!

MARCELLA 2. SEZON DETAYLARI

İsveç/Danimarka ortak yapımı The Bridge'in (Bron) yaratıcısı Hans Rosenfeldt'in kaleminden çıkan dizinin birer saat süreli sekiz bölümlük yeni sezonu gelecek sene İngiltere'de ITV ekranlarında ve hemen ardından Netflix ile dünya çapında izleyicileriyle buluşacak.

İnternet üzerinden abonelik yöntemiyle takipçilerine hizmet veren ve son dönemde birbirinden kaliteli dizileri ile dizi severlerin gözde yayın platformu haline gelen Netflix, Anna Friel'in başrolünde olduğu dizinin haklarını bu sene başlarında satın almıştı.

Yeni sezon onayı haberi geçtiğimiz günlerde düzenlenen Edinburgh TV Festival'de duyuruldu.

ITV'NİN YENİ SEZON ONAYI DEĞERLENDİRMESİ

ITV kanalı adına konuşan Victoria Fea yeni sezon onayı gelişmesi konusunda "İzleyicinin Marcella'ya göstermiş olduğu tepki inanılmazdı. İkinci sezonu onaylamaktan ve yeni bir hikaye için Anna, Hans, Tony ve Nicola ile çalışacak olmaktan dolayı çok memnunuz." ifadelerini kullandı.

Buccaneer Media yapımcılığındaki dizinin hikayesi; on senelik bir aranın ardından göreve dönerek bir seri cinayet davasını inceleyen Marcella (Friel) ismindeki bir dedektif üzerine odaklanıyor. Hikaye Londra'da geçiyor.

16-08/29/marcella-2.jpg

MARCELLA REYTİNGLERİ

ITV'deki ilk sezonu bölüm başına ortalama 6.8 milyon izleyici tarafından takip edilen dizi bu yönüyle kanalın bu seneki en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Dizinin en çok takip edilen bölümü ise 8 milyon izleyici ile açılış bölümü olmuştu.

Dizinin ilk sezonunda ayrıca Downton Abbey'den Laura Carmichael, Nicholas Pinnock (Fortitude), Sinead Cusack (Eastern Promises), Nina Sosanya (Last Tango In Halifax), Ray Panthaki (Convenience), Jamie Bamber (Law & Order: UK), Patrick Baladi (The Office) ve Harry Lloyd (Game Of Thrones) gibi isimleri de izledik.

Rosenfeldt'in ilk İngiliz dizisi olan Marcella'nın uygulayıcı yapımcılığını kendisiyle birlikte ortak yaratıcı Nicola Larder ve Buccaneer Media kurucusu Tony Wood yürütüyor.

Önümüzdeki aylarda ikinci sezona katılacak yeni isimlerin duyurulması bekleniyor.

'Marcella' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin