Mariah Carey Empire dizisine konuk oluyor!

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Mariah Carey, Fox'un reyting rekortmeni dizisinde gözükecek.

Volkan Küçükel
09 Ağustos 2016 - 13:00
Yeni Bölüm

Fox'un yüksek reytingli dizisi Empire yeni sezonda da tanınmış simaları hikayesinin içine dahil etmeye devam edecek!

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı, söz yazarı Mariah Carey, Empire'ın üçüncü sezonuna konuk oyuncu oluyor.

CAREY'İN DİZİDEKİ KARAKTERİ

Fox tarafından Pazartesi günü Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turu esnasında duyurulan gelişmeye göre ünlü isim dizide kendisini oynamayacak.

Carey, mega süperstar Kitty karakteriyle karşımıza çıkacak. Kitty, patlama potansiyeli çok yüksek yeni bir şarkıda Jamal Lyon (Jussie Smollett) ile işbirliği yapmak üzere Empire'ı ziyaret edecek.

Düet bazı engellerle ve zorluklarla karşı karşıya gelince Kitty, Jamal'ın kişisel zorlukların üstesinden gelmesi için bazı fedakarlıklarda bulunup, müzikal yönde ilerlemesine ve atılımda bulunmasına katkıda bulunacak.

16-08/09/kitty-cookie-empire.jpg

Kitty, 05 Ekim'de (yeni sezonun üçüncü bölümü) gözükeceği bölümde Jamal'ın annesi Cookie (Taraji P. Henson) ile de aynı sahneyi paylaşacak.

YENİ SEZONUN YENİ İSİMLERİ

Daha önceden duyurulduğu üzere Taye Diggs, Sierra McClain, French Montana ve Birdman yeni sezonun diğer yeni yüzleri olacaklar.

EMPIRE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Lee Daniels ve Danny Strong'un yaratıcısı olduğu Empire, yeni sezon bölümleri ile 21 Eylül Çarşamba akşamından itibaren Fox ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

'Empire' 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin