Marvel dizisi Cloak & Dagger'dan ilk fragman geldi!

Freeform kanalının ilk Marvel dizisi olma özelliğini taşıyan Marvel's Cloak & Dagger'dan ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

Volkan Küçükel
20 Nisan 2017 - 08:15
Gündem

Genç kitleye yönelik programlar hazırlayan Freeform kanalının Marvel evrenine dahil olan ilk dizisi olma özelliğini taşıyan "Cloak & Dagger"dan ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

CLOAK & DAGGER KONUSU

Dizinin hikayesi; birbirinden oldukça farklı geçmişlere ve başka bir kimseyle paylaşmaya cesaret edemedikleri gizemli bir şekilde birbirine bağlı süper güçlere sahip iki genç Tandy Bowen (Olivia Holt) ve Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) üzerine odaklanan bir hikayeye sahip.

İkili kısa bir sürede beraber olmalarının ayrı olmalarından daha iyi olduğunu anlayacak. Ancak karşılıklı oluşan duyguları zaten karmaşık olan dünyalarını daha da zorlamaya başlayacak.

17-04/20/cloak-dagger-poster-1492665383.jpg

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Andrea Roth (Rescue Me) Tandy'nin annesi Melissa Bowen; Gloria Reuben (ER) oğlunu aşırı derecede koruyan ancak aynı zamanda ona yeterli sevgi vermeyi neredeyse unutan Tyrone'ın annesi Adina Johnson; Miles Mussenden (Queen Sugar) oğlunun büyüyüp iyi bir insan olması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Tyrone'ın babası Michael; J.D. Evermore (True Detective, The Walking Dead) Dedektif Connors; Carl Lundstedt (Grey's Anatomy, Conviction) Tandy'nin suç/erkek arkadaşı Liam ve James Saito (Eli Stone) ise Tyrone'un yaşamında duygusal bir temel taş niteliğindeki Dr. Bernard Sanjo karakterine hayat verecek.

Marvel Television ve ABC Signature Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Cloak & Dagger'ın dizi sorumlusu Joe Pokaski (Underground, Heroes) aynı zamanda Jeph Loeb (Marvel's The Punisher, Marvel's The Defenders) ve Jim Chory (Marvel's The Punisher, Marvel's The Defenders) ile yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

17-04/20/cloak-dagger-foto-1492665395.jpg

Dizinin New Orleans'ta çekimleri gerçekleşen ilk bölümünün yönetmenliğini ise Gina Prince-Bythewood (Love & Basketball) üstlendi.

CLOAK & DAGGER 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cloak & Dagger'ın birer saat süreli 10 bölümden oluşacak birinci sezonu 2018'nin ilk aylarında ekranlarda olacak.

YAKIN ZAMANDAKİ MARVEL DİZİLERİ

Cloak And Dagger böylelikle yakın zamanda ekranlara gelmesi ya da dönmesi beklenen Agents Of S.H.I.E.L.D., Legion, The Defenders, isimsiz X-Men TV pilotu, Hulu'nun Runaway'i ve Inhumans gibi Marvel yapımları arasına adını yazdırdı.

"Marvel's Cloak & Dagger" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin