Marvel dizisi Legion'dan ilk fragman!

Luke Cage, Iron Fist, Defenders ve Punisher derken bir yeni Marvel projesi daha çok yakında ekranlara geliyor.

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2016 - 14:50
Yeni Bölüm

Kablolu televizyon kanalı FX'in ilk Marvel dizi projesi olan 'Legion'ı her geçen hafta daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz.

İLK RESMİ FRAGMAN YAYINDA!

Geride bıraktığımız bu yılın San Diego Comic-Con organizasyonundan bir tanıtım videosu da Legion için çıktı.

LEGION DİZİSİNİN KONUSU

Normal bir insandan çok daha fazlası olabilecek sorunlu bir genç adam olan David Heller (Dan Stevens) karakterine odaklanan dizi; kendisine şizofreni tanısı konulan Heller'in bir hasta ile garip karşılaşması sonrasında duyduğu seslerin, hayal gücünün ve ön sezilerinin gerçek olma ihtimaliyle karşılaşması sonrası yaşananları bizlere sunacak.

16-07/27/legion.jpg

Noah Hawley'in (Fargo) uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği dizide Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Katie Aselton (Casual), Jeremie Harris ve Amber Midthunder (Banshee) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler olurken Bill Irwin (SVU) ve Aubrey Plaza (Parks and Recreation) da dizide karşımıza çıkacak isimler arasında.

NE ZAMAN EKRANLARDA?

Daha önceden duyurulduğu üzere FX, Marvel Television ve FX Productions yapımcılığında hazırlanan yeni dizisi Legion'ı 2017'nin ilk aylarında izleyicilerle buluşturmayı planlıyor.

'Legion' Tanıtım Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin