Marvel dizisi The Gifted ekibine Len Wiseman da katıldı!

Marvel dizisi The Gifted ekibine Len Wiseman da katıldı! Yönetmen-yapımcı Wiseman yürütücü yapımcı olarak The Gifted ekibinde yer alacak.

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2017 - 00:51
Gündem

Fox'un yeni yayın sezonunda merakla beklenen Marvel dizisi "The Gifted" ekibine Len Wiseman da katıldı.

Yönetmen-yapımcı Wiseman yürütücü yapımcı olarak The Gifted ekibinde yer alacak. Wiseman ayrıca "A New World" isimli sezonun ikinci bölümünün de yönetmenliğini üstleniyor.

THE GIFTED'IN ARKASINDAKİ İSİMLER

Marvel Television ile birlikte The Gifted'ın yapımcılığını üstlenen 20th Century Fox'la yaptığı genel anlaşmanın kapsamındaki bu gelişmenin ardından Wiseman; dizinin yaratıcısı/showunner'ı Matt Nix, pilot bölümü yöneten Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Marvel TV'den Jeph Loeb ile Jim Chory gibi isimlerle birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer almış olacak.

17-08/12/len-wiseman.jpg

The Gifted, Wiseman'ın Nix ile olan ortak iş ilişkisinin devamı anlamını da taşıyor. İkili, Fox draması A.P.B.'de de yapımcı olarak yer almışlardı.

Geçmiş dönemde Fox dizileri Lucifer, Sleepy Hollow ve A.P.B.'de yürütücü yapımcılık yapan Wiseman ayrıca bu üç dizinin birer bölümünün yönetmen koltuğunda oturmuştu.

The Gifted 02 Ekim'de prömiyerini gerçekleştirirken, Wiseman'ın yönetmen koltuğunda oturacağı bölüm 09 Ekim'de izleyicilerle buluşacak.

"THE GIFTED" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

"X-Men" evreninde geçen The Gifted'ın hikayesi; çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu öğrenen ve banliyö hayatı süren sıradan iki ebeveyn Reed ve Kate (Amy Acker & Stephen Moyer) ile çocukları üzerine odaklanıyor.

Dizi; Acker ve Stephen Moyer dışında Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Blair Redford, Jamie Chung, Sean Teale, Coby Bell ve Emma Dumont gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor.

17-08/12/len-wiseman-dizileri.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin