Marvel dizisi The Gifted ekibine Rashad Raisani de katıldı

Dizi sektörünün tanınmış yazar-yapımcılarından Rashad Raisani ile 20th Century Fox Television arasında kapsamlı bir sözleşme imzalandı.

Volkan Küçükel
17 Haziran 2017 - 21:40
Gündem

Dizi sektörünün tanınmış yazar-yapımcılarından Rashad Raisani (Burn Notice, Allegiance) ile 20th Century Fox Television arasında kapsamlı bir sözleşme imzalandı.

İki yıllık bu sözleşme kapsamında Raisani, 20th TV'nin yeni Marvel dizisi "The Gifted"ın kadrosuna yürütücü yapımcı göreviyle dahil oldu.

MATT NIX VE RAISANI YENİDEN BİR ARADA!

Raisani böylelikle The Gifted'ın yazar/yürütücü yapımcı/showrunner'ı Matt Nix ile bir kez daha aynı proje içinde yer almış oldu.

Matt Nix'in yaratıcısı olduğu ve 2007-2013 seneleri arasında USA Network ekranlarına gelen uzun soluklu dizi Burn Notice'in yazar kadrosunda kariyerine başlayan Raisani, mesleğe bir anlamda Nix'in yanında başlamıştı.

Yedi sezonunu Burn Notice ekibinde geçiren Raisani yürütücü yapımcılığa kadar yükselmişti.

17-06/17/rashad-raisani.jpg

20th Century Fox TV'den Jonnie Davis bu gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada "Rashad'ın Matt Nix'in yanında Burn Notice kadrosunda alt düzeyde bir yazar olarak başlayıp en sonunda yürütücü yapımcılığa kadar uzanan önemli bir geçmişi var.

Rashad, Matt'in The Gifted'da halihazırdaki yetenekli takımına harika bir takviye olacak. Yapım ekibindeki herkes dizinin gelişiminde kendisiyle birlikte çalışacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlı. Rashad bizim için büyük bir kazanç" ifadelerini kullandı.

17-06/17/the-gifted-afis.png

Universal TV ile geniş çaplı bir sözleşme imzalayan Raisani anlaşma gereğince NBC'ye paranormal drama Zone of Silence ve CBS'e hukuk draması Incognito'yu hazırlıyor. Raisani ayrıca aynı stüdyonun Shades of Blue ve Allegiance dizilerinin kadrosunda da yer aldı.

GIFTED 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda Amy Acker, Stephen Moyer, Sean Teale (Reign), Jamie Chung (Once Upon a Time), Coby Bell (The Game), Emma Dumont (Aquarius), Blair Redford (The Lying Game), John Proudstar, Natalie Alyn Lind ve Percy Hynes White gibi isimlerin bulunduğu The Gifted sonbahar döneminde Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

"The Gifted" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin