Marvel dizisi The Gifted iptal edildi!

Fox, The Gifted dizisini resmen iptal etti. The Gifted 3. sezon olmayacak...

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un Marvel iş birliğiyle sunduğu "The Gifted" dizisi resmen iptal edildi.

THE GIFTED İKİ SEZONUN ARDINDAN İPTAL!

Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

"THE GIFTED" REYTİNGLERİ

Geride bıraktığımız Şubat ayında sonlanan ikinci sezonun izlenme oranları ilk sezona kıyasla yüzde 40'lık bir düşüş göstermişti.

"THE GIFTED" KONUSU

20th Century Fox Television ve Marvel Television ortak yapımcılığında, Matt Nix'in senaristliğinde hazırlanan yapım; hayatın doğal akışı içinde sakin bir banliyö hayatı süren iki ebeveyn Kate ve Reed'in (Amy Acker & Stephen Moyer), çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu öğrenmesiyle birlikte gelişen aksiyon ve heyecan dolu olayları izleyicilere aktarıyor.

19-05/06/the-gifted-gorsel.jpg

Mevcut hükümetin kendilerine karşı düşmanca bir tavır takınması nedeniyle kaçak olarak yaşamak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri bir yeraltı ağına katılıp bundan sonra hayatta kalmak için mücadele etmeye başlıyor.

THE GIFTED KADROSU

Matt Nix, Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Marvel'dan Jeph Loeb ile Jim Chory'nin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduğu The Gifted'ın oyuncu kadrosunda Stephen Moyer ve Amy Acker dışında Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford, Coby Bell gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin