Marvel filmlerinin yıldızı Elizabeth Olsen dizisi Sorry for Your Loss yarın başlıyor! Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Facebook Watch dizisi Sorry for Your Loss'un konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu...

Facebook'un yakın geçmişte hizmete soktuğu dijital yayın servisi Facebook Watch'un yeni dizilerinden "Sorry for Your Loss" 18 Eylül Salı günü prömiyerini gerçekleştiriyor.

İlk sezonu yarımşar saatlik 10 bölümden oluşan ve başrolünde Marvel Sinematik Evreni'nin Scarlet Witch'i olarak tanıdığımız Elizabeth Olsen'in yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar şöyle:

SORRY FOR YOUR LOSS DİZİSİNİN KONUSU

Kit Steinkellner'in (Z: The Beginning of Everything) yaratıcısı olduğu Sorry for Your Loss'un hikayesi; kocası Matt'in (Mamoudou Athie) ani ölümü ve bunun getirdiği acıyla başa çıkmaya çalışan, bir yandan da geçmişindeki ilişkilerle yeniden bağlantı kurma girişimlerindeki genç bir dul Leigh Shaw'a (Elizabeth Olsen) odaklanıyor.

18-09/17/sorry-for-your-loss-poster-1537166398.jpg

SORRY FOR YOUR LOSS'UN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dramedi/kara komedi türündeki dizide Kelly Marie Tran'ı (Star Wars: The Last Jedi) Leigh'in kız kardeşi Jules, Altın Küre-Tony ödüllü Janet McTeer'i (Me Before You, Jessica Jones) bu ikilinin annesi Amy ve Jovan Adepo'yu (Tom Clancy's Jack Ryan, Central Park Five) Matt'in erkek kardeşi Danny rolüyle izleyeceğiz.

18-09/17/sorry-for-your-loss-fotograf.jpg

James Ponsoldt (Master of None, The Spectacular Now, The End of the Tour) sezonun birden fazla bölümünde yönetmen koltuğunda otururken Peabody ödüllü Switched at Birth dizisinin yaratıcısı Lizzy Weiss showrunner rolarak karşımıza çıkan isim.

Sorry for Your Loss'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Big Beach TV'den Robin Schwartz, Marc Turtletaub, Peter Saraf; Brillstein Entertainment Partners'tan Cynthia Pett, Brad Petrigala ve Jon Liebman'dan oluşuyor.

Çekimleri ağırlıklı olarak Kaliforniya'da Altadena ve Palm Springs'te gerçekleştirilen dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok.

"Sorry for Your Loss" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin