Marvel'den yeni bir dizi daha geliyor: New Warriors

Dikkatlerin az bilinen çizgi roman kahramanı Squirrel Girl'e çevrileceği "New Warriors" isimli Marvel dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2016 - 15:32
Magazin

Heyecan yaratan ilginç bir yeni dizi projesi yolda!

NEW WARRIOS'UN DİZİSİ YOLDA!

TVLine'ın haberine göre, Marvel ve ABC Studios, dikkatlerin az bilinen çizgi roman kahramanı Squirrel Girl'e çevrileceği "New Warriors" isimli bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başlamış durumda.

Marvel ve ABC Studios bu gelişmeyle ilgili çıkan haberler konusunda şimdilik yorum yapmaktan kaçınırken kaynakların teyit ettiği bilgilere göre yarım saatlik bölümlerden oluşması planlanan dizi projesinin satışı için kablolu kanallar ve internet üzerinden abonelik yöntemiyle yayın yapan platformlarla görüşmelere başlanmış bile.

HİKAYESİ

The Avengers'ın genç versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz New Warriors, gençlerden oluşan bir süper kahraman ekibinin maceralarını bizlere sunacak. Bu süper kahraman ekibinin içinde Doreen Green (Squirrel Girl) de yer alıyor.

16-08/31/squirrel-girl.png

SİNCAP KIZ'IN GÜÇLERİ

Squirrel Girl (Sincap Kız), sincap güçlerine ve yeteneklerine sahip bir süper kahraman. Süper bir hıza ve güce sahip olan Squirrel Girl, dünyadaki tüm sincap nüfusu ile de etkileşim kurabiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda karakter Pitch Perfect yıldızı Anna Kendrick'in Net A Poter'a vermiş olduğu röportajda gündeme gelmişti.

Kendrick kendisine yöneltilen bir soru üzerine Squirrel Girl karakterini büyük ekranda canlandırmak konusunda istekli olduğunu belirtirken "Kardeşim bana bir Squirrel Girl çizgi romanı yolladı, çünkü onu hayata geçirmem gerektiğini düşünüyor. Squirrel Girl yarı sincap olmak dışında ne yapar bilmiyorum, ama ben yarı sincap olabilirim!" ifadelerini kullanmıştı. Avengers: Infinity War yönetmenleri Joe ve Anthony Russo da Kendrick'in mükemmel bir seçim olacağını söylemişlerdi.

16-08/31/new-warriors.jpg

NEW WARRIORS EKİBİNDE KİMLER OLABİLİR?

Bu arada söz konusu dizi projesinde göze çarpan ve ön plana çıkan karakter Squirrel Girl olabilir ancak New Warriors ekibinde Marvel Boy, Nova, Speedball, Firestar, Hummingbird, Scarlet Spider ve daha birçok karakteri görebiliriz.

Projeyle ilgili tüm gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz...

Squirrel Girl:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin