ABC'den Kerry Washington imzalı yeni dizi yolda: Patrol

ABC ekranlarının ilgi gören dizilerinden Scandal'ın yıldızı Kerry Washington şimdiden yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı!

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2016 - 14:29
Magazin

ABC çok güvendiği bir yıldızı ile yeni bir dizi projesinin ortaklığı konusunda el sıkıştı.

ABC ekranlarının ilgi gören dizilerinden Scandal'ın yıldızı Kerry Washington şimdiden yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı!

Washington, yine aynı kanal için Los Angeles Polis Departmanı'nda görevli polisleri konu edinen bir dramanın geliştirme çalışmalarına başladı.

YENİ DİZİ: PATROL

Variety'nin haberine göre Patrol isimli dizinin hikayesi; beş senelik polis akademisi maceralarının ardından Los Angeles Polis Departmanı'nda göreve başlayan dört kadın memurun geçmişten gelen sırlarıyla birlikte yeniden bir araya gelmesini konu ediniyor.

Patrol, Washington'ın Simpson Street yapım şirketinin HBO için yapılan ve kendisinin Anita Hill karakteriyle rol aldığı televizyon filmi Confirmation'ın ardından ikinci projesi oluyor.

16-08/31/kerry-washington-1.jpg

DİZİNİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Chitra Sampath'ın (Secrets and Lies) pilot bölümün senaryosunu kaleme alacağı dizide; Washington ise yapımcı ortağı Sharla Sumpter Bridgett'ın dışında Sampath, Groundswell Productions'tan Michael London ve Janice Williams ile birlikte uygulayıcı yapımcı kadrosunda yer alıyor.

SCANDAL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bu arada Washington'ın rol aldığı Scandal'ın 6. sezonunun 2017'nin Ocak ayı içinde ABC ekranlarında prömiyerini gerçekleştireceğini de hatırlatalım.

Genellikle sonbahar döneminde başlamasına alışkın olduğumuz dizinin yeni sezon başlangıcı Kerry Washington'ın hamileliği nedeniyle bu kez sezon ortası döneme kaydırılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin