Şahane Damat dizisi neden erken final yaptı?

'Şahane Damat' dizisinin yapım şirketi, 'Başrol oyuncusu Burcu Özberk aşkına karşılık bulamayınca dizi sona erdi' şeklindeki haberlere yanıt verdi.

resim yok
31 Ağustos 2016 - 13:00

Geçtiğimiz haftalarda 8'inci bölümü ile final yapan 'Şahane Damat' dizisi ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atılmıştı. Başrol oyuncuları Burcu Özberk ile Hande Kaptan arasında yaşanan aşk tartışması sebebiyle dizinin sona erdiği öne sürülmüştü. Bu yöndeki haberler üzerine dizinin yapım şirketinden basın açıklaması geldi.

''GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR''

"Oyuncumuz Burcu Özberk'in birkaç gündür yazılı basında çıkan 'Şahane Damat' dizisinin sona ermesine rol arkadaşı Hande Kaptan ile arasındaki anlaşmazlıklar ve kavgaların sebep olduğuna, rol arkadaşı Ali Ersan Duru'ya aşık olup, aşkına karşılık bulamadığı için huzursuzluk oluşturduğuna dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberler tamamen asılsız olup iddia olarak ortaya atılmıştır. Lütfen itibar etmeyiniz."

NELER SÖYLENMİŞTİ?

Edda Sönmez'in haberine göre yaşananların arkaplanında karşılıksız aşk yatıyor. Kulislerde konuşulanlara göre Burcu Özberk, rol arkadaşı Ali Ersan Duru'ya gönlünü kaptırmış. Aşkına karşılık bulamayınca bu durum sete yansımış ve yapımcı bu kaos ortamını daha fazla sürdürmemek için diziyi sonlandırmış. 

İddialara göre Özberk, Duru'dan red cevabı alınca tüm yakınlaşma sahnelerinde problem çıkarmış ve set çok uzadığı için çekimler sekteye uğramış. Oyuncunun Hande Kaptan'la kavgasına da bu gecikmeler neden olmuş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin