Marvel's Cloak and Dagger'ın oyuncu kadrosuna altı yeni isim!

Freeform'un ilk Marvel dizisi projesi "Marvel's Cloak & Dagger"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
15 Şubat 2017 - 00:10
Gündem

Freeform'un ilk Marvel dizisi projesi "Cloak & Dagger"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

Daha önceden duyurulduğu üzere Aubrey Joseph'in Tyrone Johnson/Cloak ve eski Disney Channel yıldızı Olivia Holt'un ise Tandy Bowen/Dagger karakterlerine hayat vereceği dizinin oyuncu kadrosuna Gloria Reuben ve Andrea Roth da katıldı.

"CLOAK & DAGGER"IN KONUSU

Marvel'ın sevilen çizgi romanının karakterlerine dayanarak hazırlanan dizi, oldukça farklı geçmişlere sahip olan ve başka bir kimseyle paylaşmaya cesaret edemedikleri sırlara sahip iki genç Tandy Bowen (Holt) ve Tyrone Johnson (Joseph) üzerine odaklanan bir hikayeye sahip.

KADRONUN YENİ YÜZLERİ

Rescue Me'den tanıdığımız Andrea Roth dizide Tandy'nin annesi Melissa Bowen ve ER, Mr. Robot gibi dizilerden bildiğimiz Gloria Reuben ise oğlunu aşırı derecede koruyan ancak aynı zamanda ona yeterli sevgi vermeyi neredeyse unutan Tyrone'ın annesi Adina Johnson karakterine hayat verecekler.

17-02/15/cloak-dagger-2.jpg

DÖRT İSİM DAHA

Oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler bu iki aktris ile sınırlı değil:

Miles Mussenden (Queen Sugar) oğlunun büyüyüp iyi bir insan olması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Tyrone'ın babası Michael karakterine hayat verirken;

J.D. Evermore (True Detective, The Walking Dead) Dedektif Connors; Carl Lundstedt (Grey's Anatomy, Conviction), Tandy'nin suç/erkek arkadaşı Liam ve James Saito (Eli Stone) ise Tyrone'un yaşamında duygusal bir temel taş niteliğindeki Dr. Bernard Sanjo karakterine hayat verecek.

17-02/15/cloak-dagger.jpg

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Marvel Television ve ABC Signature Studios yapımcılığında hazırlanan dizide Joe Pokaski showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yaparken Marvel ekibinden Jeph Loeb ve Jim Chory da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Gina Prince-Bythewood (Love & Basketball) dizinin ilk bölümünün yönetmen koltuğunda oturacak isim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin