Masal Çiçeği dizisinin başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Engin Öztürk oldu!

TCompany şirketinin yapımcılığında hazırlanan Masal Çiçeği dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Merve Mutlu
25 Aralık 2018 - 17:25
Magazin

TCompany şirketinin yapımcılığında, Kanal D için hazırlanan Masal Çiçeği dizisinin hazırlıkları devam ederken, cast da yavaş yavaş oluşmaya başladı. Müjdesi aylar öncesinden verilen Masal Çiçeği dizisinin başrol oyuncuları nihayet belli oldu. 

Daha önce Uğur Yücel'in kadrosuna dahil olduğu Masal Çiçeği dizisinin başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Engin Öztürk oldu.

18-12/25/hande-dogandemir-engin-ozturk-1545748212.png

Daha önce haklarında aşk iddiaları çıkan başarılı oyuncular, Masal Çiçeği dizisinin kadrosunda ve başrolde yeniden bir araya gelerek izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. 

18-12/25/hande-dou.png

Romantik komedi türünde olacağı bilinen Masal Çiçeği dizisinin kadrosuna katılan diğer bir isim de, Medyatava'nın haberine göre; Yiğit Kirazcı oldu. 

18-12/25/yigit-kirazci.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin