Öykü Çelik'ten Diriliş Ertuğrul paylaşımı!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna dahil olan Öykü Çelik Instagram hesabı üzerinden bu sevincini dile getirdi!

Nurşah
25 Aralık 2018 - 17:20
Magazin

TRT 1 ekranlarında her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizinin oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim katıldı! Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni oyuncusu Öykü Çelik sosyal medya hesabı Instagram üzerinden memnuniyetini takipçileri ile paylaştı...

18-12/25/yku-celik-dirilis-ertugrul.jpg

Öykü Çelik Diriliş Ertuğrul dizisinde!

Geçtiğimiz hafta dizinin kadrosuna katıldığı haberlerinin duyulmasının ardından Öykü Çelik de sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine yeni dizisini müjdeledi. Öykü Çelik Diriliş Ertuğrul dizisinde Sırma Hatun karakterini canlandıracak. 31 yaşındaki güzel oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide şunları söyledi:

Diriliş Ertuğrul ailesine Sırma Hatun olarak katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonra her çarşamba saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında görüşmek üzere...

Diriliş Ertuğrul merakla beklenen yeni bölümü ile yarın akşam izleyicileri karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin