Masterchef yeni sezon olacak mı? Sevilen yarışma programı devam edecek mi?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı geçtiğimiz pazar günü final yaptı... Canlı olarak yayınlanan final bölümünün ardından izleyiciler Masterchef yarışmasının yeni sezonu olup olmayacağını merak ettiler. İşte merakla araştırılan sorunun cevabı!

Nurşah
25 Aralık 2018 - 16:28
Magazin

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı birbirinden başarılı şefleri ve ilgi çekici yarışmacıları ile pazartesi ve salı günlerinin en çok konuşulan programları arasında yer alıyordu. Sevilen yarışma programı geçtiğimiz pazar akşamı canlı olarak ekrana gelen bölümü ile final yaptı. Çok konuşulan bölümün ardından izleyiciler "Masterchef yeni sezon olacak mı?" sorularını sormaya başladılar!

 18-12/25/masterchef-yeni-sezon.jpg

Masterhcef yeni sezon olacak mı?

Eylül ayından beri süren bir maratonun ardından Masterchef yarışmasının kazananı Uğur isimli yarışmacı oldu. Emeklerinin karşılığını alan Uğur, canlı yayınlanan final bölümünde Kerem ile yarışmıştı...

Gerek yarışmacıları gerekse kıran kırana geçen yarışmalarındaki rekabetle gündeme gelen yarışmanın yeni sezonu da büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, geçtiğimiz günlerde köşesine taşıdığı bu sorunun yanıtını verdi...

 

Baktım, yarışmanın yeni bölümlerine (pazartesi ve salı) reytingde totalde 11 ile 12’nci sırada yer almış. AB’de ise 6’ncı... Yani izleniyor. Sordum, “Önümüzdeki yıl ne olacak?” diye. “Memnunuz devam edeceğiz” dediler.

Önümüzdeki sezon da ekranlarda görmeyi umut ettiğimiz yarışma programının ne zaman yayınlanacağına ilişkin herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin