Deniz Çakır'ın yeni dizisi Vurgun'a Aziz Sarvan da dahil oldu!

Gold Film tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve bir süredir hazırlıkları devam eden Vurgun dizisinin kadrosuna bu kez de Aziz Sarvan katıldı.

Merve Mutlu
25 Aralık 2018 - 15:48
Magazin

Gold Film tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Vurgun dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın rol alacağı Vurgun dizisinin ekibine bu kez de başarılı oyuncu Aziz Sarvan katıldı.

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Altan Dönmez'in oturduğu, kadrosunda ise Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Begüm Birgören, Filiz Ahmet, Altan Erkekli, Emre Kınay ve Meryem Uzerli gibi başarılı isimlerin rol aldığı Vurgun dizisine son olarak da Aziz Sarvan katıldı.

18-12/25/aziz-sarvan-vurgunda.png

Şehir tiyatrolarının başarılı oyuncusu Aziz Sarvan, Medyatava'nın haberine göre; Vurgun dizisinde başhekim rolünü canlandırmaya hazırlanıyor. 

Aziz Sarvan kimdir?

18-12/25/vurgun-azz.png

15 Mayıs 1959 doğumlu olan oyuncu Aziz Sarvan, Askerlik görevine kadar bazı okulların amatör çocuk tiyatrolarında oyunculuk yaptı. Askerde 2 oyun yazdı ve sahneledi. Döndükten sonraysa, Bisak ve Basın Müzesi tiyatro atölyelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürdü, çeşitli okullarda eğitmenlikle yönetmenlik yaptı.

2 dönem liselerarası tiyatro yarışlarında jüri başkanlığı yaptı.

Galatasaray Üniversitesi'nde dört sene boyunca eğitmenlik yaparak atölye çalışmalarını yönlendiren Aziz Sarvan, burada "Zenciler", "Karmakarışık", "Tartuffe" oyunlarını sahneye koydu.

İstanbul Sanat Tiyatrosu'nda Aziz Nesin'in "Biraz Gelir misin?" isimli oyununu da sahneleyen Aziz Sarvan, 1992'de Şehir Tiyatroları'na "Öyle Bir Sevgi ki" isimli oyun ile katıldı. Şimdiye kadar; Arka Sokaklar, Alın Yazım, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Umuda Kelepçe Vurulamaz gibi yapımlarda yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin