İstanbullu Gelin'de Esma ile Garip evleniyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde düğün heyecanı yaşanacak! Esma ile Garip evleniyor!

Nurşah
25 Aralık 2018 - 15:40
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver ve usta oyuncular İpek Bilgin ile Tamer Levent'in yer aldığı Star Tv ekranlarının sevilen dizisi önümüzdeki cuma akşamı 68. bölümü ile izleyici karşısında olacak... İstanbullu Gelin'in merakla beklenen yeni bölümünde Esma Sultan ile Garip'in düğün heyecanını izleyeceğiz!

İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı

Esma ile Garip evleniyor!

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Esma alzheimer olduğunu öğrenmiş ve hiçbir açıklama yapmadan Garip'i kendisinden uzaklaştırmaya çalışmıştı. Her şeyi bırakarak Amerika'ya yerleşen ve hiçbir şeyden haberi olmayan Garip ise bu gerçeği öğrendikten sonra Esma'nın her zaman yanında olacağını belirtmişti...

18-12/25/istanbullu-gelin-esma-garip-evleniyor-1545743597.jpg

Şimdi ise İstanbullu Gelin'de düğün çanları çalıyor! Sevilen dizinin efsane ikilisi Esma ile Garip evleniyor! İpek Bilgin ve Tamer Levent'in usta oyunculukları ile izlediğimiz Esma ile Garip çiftinin duygu dolu düğün sahnesi dizinin GarEs hayranlarını da büyük bir sevince boğacak gibi görünüyor! İstanbullu Gelin merakla beklenen yeni bölümü ile 28 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin