Geçtiğimiz haftalarda MasterChef Türkiye’de yüzü yanan Beyza, 2 sene önce şiddete maruz kaldığını ifade ederek şefleri ve izleyicileri duygulandırdı.
Masterchef Türkiye‘deki başarıları ile izleyicilerden, tam not alan Beyza, geçtiğimiz haftalarda takım oyunu sırasında kızgın yağ yüzüne dökülmüştü. Korku anlar yaşayan Beyza’nın tedavi süreci bittikten sonra yürekleri ağlatan itiraf geldi.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla yarışmacılar tek tek duygularını paylaşmıştı.
Beyza ise kadın şiddeti uğrayan kadınlar arasında bulunduğunu ve bundan dolayı hayat mücadelesi verdiğini aktardı;
”Kadınlara destek olmak istiyorum”
“Ben bu kadınlardan birisiyim. 2 sene önce şiddete maruz kaldım. Hayallerim hedeflerim var, onun altında kalmak istemedim. Kendime bir hayat kurmak istedim. Benim yüzümde de izler vardı, o yüzden yandığım gün o kadar üzülmedim çünkü alıştım. Ben buradan kadınlara destek olmak istiyorum. En iyi onları ben anlayabilirim” ifadelerini kullandı.
Beyza‘nın açıklamalarının ardından ünlü Şef Somer Sivrioğlu göz yaşlarını tutamadı.