Masterchef Murat canlı yayında bileklerini kestiği iddialarına cevap verdi!

Masterchef yarışmasının olaylı yarışmacısı Masterchef Murat'ın olayları bitmiyor. Yarışmadan sonra birçok yerde olay çıkaran Murat, açıklama yaptı.

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 15:17
Magazin

Kanal D'nin sevilen programı 2. Sayfa, Masterchef'in olaylı yarışmasıcı olan ve diskalifiye edilen Masterchef Murat'ı Etiler'de eşiyle birlikte buldu. Normaldeki hareketli ve dengesiz tavırlarından eser olmayan ve durgun olan Murat, eşi sayesinde sakin olduğunu söyledi.

Murat'ın eşi "Hep sakin aslında da..." diyerek yarışmadaki tavırlarına anlam veremediğini belli ederken, yaptığı hareketlere üzüldüğünü "Aslında çok iyi bir insan. Kalbi temiz, iç temiz. Ama sinirlendiği zaman, üzdükleri zaman.. Yani siz olsaydınız siz de sinirlenirdiniz" diyerek açıkladı.

18-12/03/masterchef-murat.png

"Ben hanımköylüyüm! Patron hanım.."

Eşinin yanındayken şaşırtacak derecede sakin olduğu görülen Murat'a bu durumun eşinden kaynaklı olup olmadığı sorulduğunda ise "Ben hanımköylüyüm, bizde patron hanım" cevabını verdi. 

Masterchef Murat'ın eşi ise sosyal medyada, televizyonda gördüklerine çok üzüldüğünü ve evde çektiği videoları kendisi evde yokken çektiğini söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden açtığı canlı yayın nedeniyle intihara teşebbüs ettiğine yönelik iddialar dolaşan Murat bu durumu yalanlarken kollarındaki çizik sorulduğunda da "İsmimi yazmaya çalıştım" cevabını verdi.

18-12/03/masterchef-murat-1543840172.png

Elindeki dekor bıçağıyla Nebahat Çavuş Özdemir yazmaya çalıştığını söyleyerek, "yıkadım geçti" cevabını verdi. Murat'ın eşi Nebahat Özdemir, "Böyle bir insan değildi.Keşke girmeseydi. Yarışmadan elendikten sonra böyle oldu." dedi. 

Şu anda çok zor durumda olduklarını söyleyen Murat, her an telefonunun kapanabileceğini eğer kartında para varsa yemek yiyebileceklerini söyledi. Evde de bir paket makarna ile bütün aile doyduklarını, "Kolumdaki saate de 5 bin dolar verdim, biz öyle kazanıyorduk" sözleriyle durumlarının vehametini anlattı. 

Yarışmadaki garip hareketleri nedeniyle diskalifiye edilen ve bunu kaldıramayan Murat Özdemir, maddi durumunun çok kötü olduğuna dikkat çekti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin