Yasak Elma Kemal (Sarp Can Köroğlu) kimdir?

Yasak Elma dizisinde Kemal karakteri ile izlediğimiz Sarp Can Köroğlu kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
03 Aralık 2018 - 15:04
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan sevilen dizide rol alan oyuncular büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yasak Elma Kemal (Sarp Can Köroğlu) kimdir? 

18-12/03/yasak-elma-kemal.jpg 

Sarp Can Köroğlu kimdir?

Sevilen oyuncu Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın eski eşi Kemal karakterini canlandırmaktadır. 23 Eylül 1990 tarihinde dünyaya gelen Sarp Can Köroğlu an itibarıyla 28 yaşındadır. Bolu'da dünyaya gelmiştir ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Sarpcan Köroğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Arkeoloji Bölümü mezunudur.

Kısa süreli bir oyunculuk eğitimi almış ve ardından Elde Var Hayat dizisi ile ekran macerasına başlamıştır. Döneminin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum'da canlandırdığı Bülent karakteri ile büyük bir ilgi çekmiş ve günümüze dek çeşitli dizi projelerinde kendisini göstermiştir. Başarılı isim son olarak Yasak Elma'da rol almıştır.

 18-12/03/yasak-elma-sarp-can-koroglu.jpg

Sarp Can Köroğlu dizileri

Yasak Elma
Hayatımın Aşkı
Güneşin Kızları
Paramparça
Kurt Seyit ve Şura
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu
Elde Var Hayat

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin