Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul'u Engin Altan Düzyatan'dan eşine büyük jest!

TRT1 ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Düzyatan'a büyük bir jest yaptı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 12:32
Magazin

TRT ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Düzyatan'ın doğum gününü romantik bir jestle kutladı.

2014 yılının ekim ayında evlenen Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Düzyatan, magazin dünyasından uzak bir özel hayat yaşıyorlar. Engin Altan, eşi Neslişah'ın doğum günü için sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

18-12/03/dirilis.jpg

Sevgilim iyi ki doğmuşsun, iyi ki hayatımızı beraber paylaşıyoruz, dünyanın en iyi, en güzel annesi seni çok seviyoruz

 

 

 

Şanslıyım, çünkü 30 yaşıma elimde sevgilimin, eşimin eli, kucağımda iki evlat, canım ailem ve çevremde eşsiz dostlarımla girdim... Teşekkürler hayat

18-12/03/nesli-dogum.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin