Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya yıllar sonra aynı projede rol alacak!

Adını Feriha Koydum dizisinin sevilen başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy yeni bir sinema projesi ile izleyici karşısına çıkacak!

Nurşah
03 Aralık 2018 - 12:00
Magazin

Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha karakterini canlandıran Hazal Kaya ile Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy yıllar sonra yeniden aynı projede yer alacaklar. Adolftay isimli sosyal medya hesabının paylaştığı haberin detayları...

18-12/03/hazal-kaya-cagatay-ulusoy-1543833130.jpg

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy aynı filmde!

2011 senesinde ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisi ile izleyicilerin zihinlerine kazınan ikili Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy önümüzdeki günlerde seyirci ile buluşacak yepyeni bir filmde birlikte rol alacaklar. Adolftay isimli hesabın paylaştığı bilgilere göre bu film bir Netflix yapımı olacak!

İlk Türk Netflix filmi olacak projenin oyuncu kadrosu için dünyaca ünlü yıldızların da ismi geçiyor. En çok bahsedilen isim ise son olarak Westworld dizisi ile izleyicilerini kendisine tekrar hayran bırakan usta isim Anthony Hopkins! Hazal Kaya şimdilerde Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandırıyor. Çağatay Ulusoy ise ilk Türk Netflix dizisi Hakan:Muhafız'da başrolde yer aldı... Merakla beklenen proje ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin