Adı Acun Ilıcalı ile aşk iddialarına karışan Deren Talu'nun korunma talebi reddedildi!

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen, Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, geçtiğimiz günlerde mahkemeye bu konuyla ilgili olarak korunma talebinde bulunmuştu. Mahkeme o kararı reddetti. İşte detaylar.

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 11:23
Magazin

Geçtiğimiz günlerde aniden ayrılan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın yarattığı şok etkisinin ardından, Acun Ilıcalı'nın, Defne Samyeli'nin büyük kızı olan Deren Talu ile ilişki yaşadığı iddiaları gündemdeydi. Deren Talu bu iddialara ateş püskürmüş ve yaptığı paylaşımla iddiaları reddetmişti. 

18-12/03/deren-talu.png

Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.

 

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, İstanbul Aile Mahkemesi'ne verdiği dilekçede aşk iddialarının asılsız olduğunu belirten Talu, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu ve psikolojik şiddet gördüğünü öne sürdü.

Mahkeme, Deren Talu'nun korunma talebini reddetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin