Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si, Kerim için kendini ateşe atacak!

Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de sinirler iyice geriliyor. Bu gerginliğin ise kimde patlayacağı merak konusu. İşte yeni bölümden detaylar..

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 11:12
Yeni Bölüm

Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de sinirler iyice geriliyor. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Mert Fırat'ın yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 44. bölümünde işler iyice karışacak. 

Merve ile Serhan arasındaki velayet savaşı gerilimi had safhaya taşıdı. Merve'nin eltisi Şebnem Aksak'ın oyuna müdahil olması ise bu savaşı daha da çetin hale getirdi. Serhan ve Merve, kızları Mila'nın velayeti için arabulucu avukatlara başvurdular.

18-12/03/velayet.png

Uzlaşmak üzere avukatlarıyla bir araya gelen Merve ve Serhan, adeta kozlarını paylaşacaklar. Serhan, kızı Mila'nın otel köşelerinde süründürülmesinin ve eğitiminin aksamasının hesabını sorarken, Merve de Serhan'ın yaşattıkları nedeniyle insan içine çıkacak durumda olmamasını yüzüne vurdu. 

Bu arada Merve ile Kerim Adil Sağlam'ın ilişki yaşadıkları dedikodusu dolanmaya başlar. Merve, Serhan ve Oya arasında başlayacak olan üçlü savaş için herkes konumunu belirlemeye çalışır. Kerim Adil Sağlam ise Serhan'ı Oya üzerinden vurmaya çalışmaktadır.

18-12/03/utc.png

Bu sırada Serhan, arabasına çarparak paramparça eden kişinin Kerim Adil Sağlam olduğunu anlayarak hakkında suç duyurusunda bulunur. Kerim eğer şikayet geri çekilmezse hapse girmek zorunda kalacaktır. Ama yine de Merve ile ilgili herhangi bir şey söylemekten kaçınır. Merve'nin, kendisi yüzünden kızı Mila'nın velayetini kaybetmesini istemez. 

Merve Kerim için kendini feda ediyor!

18-12/03/kerim-adil.png18-12/03/merve-aksak.png

Kerim'in Sarmaşık'a gelmesinden itibaren Merve ile Kerim aşkını destekleyen MerKer'cileri sevindirecek görüntüler Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 44.bölüm fragmanında gün yüzüne çıkıyor. Merve, Kerim'e olan aşkını görmezden gelip Kerim'den uzak durmaya çalışmasına rağmen, Kerim'in kendisi yüzünden hapse girmesini istemeyecek ve Serhan'a her şeye rağmen Kerim ile aralarında bir şey olduğunu söyleyecektir. 

Bu sırada Oya bir şeyi itiraf edecek ama neyi itiraf edeceği henüz bilinmiyor. Arzu'nun katilinin kim olduğu da arabadaki hasardan ortaya çıkmak üzere.

Sır perdeleri yavaş yavaş aralanırken Ufak Tefek Cinayetler dizisi de finale doğru emin adımlarla ilerliyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 44. bölümü 4 Aralık akşamı saat 20:00'da Star'da!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin