2 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları! Savaşçı ve Elimi Bırakma bu haftayı nasıl geçirdi?

02 Aralık 2018 Pazar günü reytingleri belli oldu. Savaşçı ve Elimi Bırakma zirvedeki yerlerini koruyabildi mi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
03 Aralık 2018 - 11:12
Reyting

2 Aralık 2018 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün zirve adayı yapımları Savaşçı ve Elimi Bırakma ile üst sıralara tırmanmaya çalışan Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

02 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/03/2-aralik-2018-reytingleri-total.jpg

02 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/03/2-aralik-2018-reytingleri-ab.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Kılıç Timi alarma geçti! Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 56. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde zirvedeki yerini kimselere kaptırmadı.

AB'de 5. sırada günü tamamlayan ve geçtiğimiz haftaya göre her iki kategoride daha yüksek rakamlar elde eden dizi, Twitter'da #benimsavaşçım etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine girdi.

18-12/03/savasci-56-bolumden-kare.jpg

AB'DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ ELİMİ BIRAKMA OLDU!

"Her şeyden vazgeçerim ama senden asla!" Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan TRT dizisi Elimi Bırakma, AB kategorisinde O Ses Türkiye ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun ardında 3. sırada günü tamamlarken bu hafta da AB kategorisinin en çok izlenen dizisi oldu.

Twitter'da #SevdiğimZaman etiketiyle akşam boyunca çok konuşulan dizi tüm kişilerde ise bir önceki hafta olduğu gibi 5. sırada kendine yer buldu.

18-12/03/elimi-birakma-19-bolum-fotograf.jpg

AĞLAMA ANNE İLK 10 İÇİNDE TUTUNMAYA DEVAM EDİYOR!

Dün akşam 9. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ağlama Anne totalde 8., AB'de 10. sırada günü tamamlarken önceki haftalara benzer bir ekran performansı sergiledi. Twitter'da #MeğerYalanmış bölüm etiketini kullanan dizi istenilen çıkışı yapamasa da en azından mevcut yerini ve rakamlarını korumayı başarıyor.

18-12/03/aglama-anne-9-bolumden-kare.jpg

BİR LİTRE GÖZYAŞI BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Cihan için zor karar! Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisi dün akşam 9. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da bu hafta #Söyleyemedim etiketini kullanan dizi AB'de 8., tüm kişilerde ise 9. sırada kendine yer bulurken bir önceki haftaya göre çıkış gösterdi.

18-12/03/bir-litre-gozyasi-9-bolum-fotograf.jpg

"Elimi Bırakma" 20. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin