MasterChef son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı?

Ekranların sevilen yarışma programın MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Kim elemeye kaldı.

Merve Mutlu
11 Aralık 2019 - 14:41
Magazin

MasterChef Türkiye yarışmasının 10 Aralık Salı akşamı yayınlanan son bölümünde: dokunulmazlık oyunu heyecanı tüm yarışmacıları ve izleyenleri sardı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazanan kim oldu? İşte cevabı...

19-12/11/masterchef.jpg

45 dakikalık sürede  şeflerin istediği yemekleri yetiştirmeye ve lezzetli şeyler yaratmaya çalışan kırmızı ve mavi takım, kıyasıya rekabet içine girdi. Dokunulmazlık oyununda şefler, karşılarına tam pişmemiş yemek getiren yarışmacılar için ilginç bir karar alırken, ilk eleme adayının kim olduğu da belli oldu.  

Masterchef'te dokunulmazlığı hangi takım aldı?

19-12/11/masterchef.png

Jüri koltuğunda: Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin oturduğu Masterchef yarışmasının 64. son bölümünde takım oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İki takım arasındaki yarıştan mağlup ayrılan takımdaki bir yarışmacı elemeye kaldı. Yarışmacılardan bıldırcın yemeği isteyen jüriden Somer Şef, 'Tam pişmemiş tavuk ve av etlerini yemek tehlikeli' diyerek kararı açıkladı.

19-12/11/rifat.png

Geçtiğimiz akşam yapılan yarışmada en iyi tabağı çıkaran takım Kırmızı takım oldu ve eleme potasına girmemeyi başardı. Oyunu kaybeden Mavi takım yarışmacıları Alican, Rıfat ve Güzide bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti ve bıldırcın dolma yemeği yaptılar. En iyi tabağı Alican çıkarırken eleme potasına giden ilk yarışmacı Rıfat oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin