Stumptown 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Kış finali konusu ve fragmanı

Çizgi roman uyarlaması Stumptown dizisinin kış finali bölümünde neler olacak? Stumptown 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Greg Rucka imzalı aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan "Stumptown" geçtiğimiz hafta "The Other Woman" isimli bölümle ekranlardaydı.

STUMPTOWN 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir zamanlar ordu bünyesinde istihbarat için deniz aşırı görev yapan şimdilerde ise Portland-Oregon'da özel dedektiflik yapan Dex Parios'un evine geri döndükten sonra karmaşık bir aşk hayatı, yükselen kumar borçları ve ilgilenmek zorunda olduğu erkek kardeşiyle yaşamını sürdürmeye çalışmasına odaklanan hikayeye sahip Stumptown'ın yayınlanan son bölümünde; Dex, Sue Lynn tarafından yeni bir soruşturma için tutulduğunda geçmişinden gelen çözülmemiş hisleriyle yüzleşir. Bu arada, Dex ve Grey'in arkadaşlığı Liz ile başlayan yeni romantizmle test edilir.

19-12/11/stumptown-1x08-foto.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Jessica Yu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.92 milyon izleyici rakamlarını elde ederek vasat reyting grafiğini sürdürdü.

STUMPTOWN 1. SEZON 9. BÖLÜM (KIŞ FİNALİ) NE ZAMAN?

Stumptown kış finalini yapacağı bu bölümle birlikte 08 Ocak 2020 Çarşamba tarihine kadar araya giriyor... Nicholas Wooton'un senaryosunu kaleme alıp; Lily Mariye'nin (The Enemy Within, Nashville) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Dex Education" 11 Aralık 2019 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

19-12/11/stumptown-1x09-foto1.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 9. BÖLÜM (KIŞ FİNALİ) KONUSU

Dex okula geri dönüyor...

Eski bir sınıf arkadaşı, kızını suçlamak amacıyla uyuşturucu yerleştiren kişinin kim olduğunu bulması için Dex'ten yardım ister ve Dex, lisede görev yapan vekil öğretmen kılığında yeni gizli görevine atılır.

Bu arada Dex ve Liz arasında ateşlenen ilişki giderek yakın hale gelmektedir.

Oyuncu kadrosu: Cobie Smulders (Dex Parios), Jake Johnson (Grey McConnell), Tantoo Cardinal (Sue Lynn Blackbird), Cole Sibus (Ansel Parios), Adrian Martinez (Tookie), Camryn Manheim (Cosgrove), Michael Ealy (Dedektif Miles Hoffman)

Konuk oyuncu: Monica Barbaro (Liz)

STUMPTOWN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/11/stumptown-1x09-foto2.jpg

19-12/11/stumptown-1x09-foto3-1576064604.jpg

19-12/11/stumptown-1x09-foto4.jpg

19-12/11/stumptown-1x09-foto5.jpg

"Stumptown" (ABC) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin