Masterchef Tuğçe Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya ile oynadı!

Masterchef yarışmasında yıldızı parlayan Tuğçe, Bizim Hikaye dizisine konuk oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
14 Şubat 2019 - 16:43
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in rol aldığı Bizim Hikaye dizisinde eğlence dolu anlar eksik olmuyor. Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye 57. bölümde Masterchef Tuğçe'yi de konuk edecek. 

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef adlı yarışma programında yarışmacı olan ve orada yıldızı parlayan Tuğçe Sökesoğlu, yarışmanın ardından farklı dizilerle ekranlardaki yolculuğuna devam ediyor. 

19-02/14/sokesk.png

İlk olarak Gardırop Savaşları ardından Yemekteyiz'e katılan Tuğçe Sökesoğlu, nihayet amaçladığı parlamayı Masterchef yarışması ile yakaladı. Daha önce birkaç dizide rol alan Sökesoğlu, en son Yasak Elma dizisinde rol almıştı. Şimdi de Hazal Kaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Bizim Hikaye dizisinde Melike karakteri ile karşımıza çıkıyor. 

Masterchef Tuğçe Bizim Hikaye'de!

19-02/14/melike.png

Bizim Hikaye dizisinin 57. bölümünde Melike karakteri ile karşımıza çıkan Tuğçe Sökesoğlu'nun, dizide yalnızca 1 bölümlük konuk oyuncu olduğu düşünülüyor. Dizide Melike karakteri ise, araları bozuk olan Barış ve Filiz'in sorunlarına tuz biber oluyor. Filiz'in, Barış'ı umursamadığını düşünmesi için umursamaz davrandığı anlarda gelen ve Barış ile ilgilenen Melike, Barış'ın Filiz'i kıskandırmak için flört etmeye başlaması ile ateş hattında kalıyor. 

Bizim Hikaye dizisi 57. bölümüyle bu akşam Fox'ta! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin