MasterChef'te Aykut Kocaman jüri oluyor!

tv8 ekranlarının sevilen yarışmasına sürpriz bir konuk katılıyor.

Merve Mutlu
06 Aralık 2019 - 14:17
Magazin

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri üyesi olarak yer aldıkları tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te bu hafta sürpriz konuklar yer alacak. Hem yarışmacıları hem de izleyenleri heyecanın saracağı yeni bölüm oldukça eğlenceli geçecek. 

19-12/06/masterchef.png

tv8'de yayınlanan MasterChef yarışmasının Konya çekimlerine sürpriz bir isim jüri oluyor. İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, MasterChef programında jüri üyeliğini üstlenecek. 

Konyasporlu olduğu bilinen jüri üyesi Danilo Zanni'yi de sevindiren bu müjde herkesi heyecanlandırdı. Ayrıca Aykut Kocaman'ın yanı sıra İtifak Holding Konyaspor'un yıldız isimleri Ömer Ali Şahiner ve Deni Milosevic de sevilen yarışma programının jüri koltuğundaki yerlerini alacaklar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin