Sevgili Geçmiş dizisi final yapıyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş final mi yapacak?

Merve Mutlu
06 Aralık 2019 - 14:56
Yeni Bölüm

Kadrodunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Burak Yamantürk, Seçkin Özdemir, Özge Özacar, Burak Çelik ve Melis Sezen gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizi Sevgili Geçmiş final mi yapacak?

19-11/29/sevgili-gecmis.jpg

Şu ana dek 6 bölüm yayınlanan ve reytinglerde istenen sonucu veremeyen dizinin geçtiğimiz günlerde kadrosunda bir değişiklik yaşanmış ve senarist Funda Alp kalemini Gül Abus Semerci'ye devretmişti. Şimdi yeniden bir değişiklik yaşandı ve yönetmen koltuğunda oturan Aydın Bulut, koltuğunu Osman Kaya'ya devretti. Bu değişikliklerin arkasında ise oldukça düşen reytinglere karşı bir mücadele yöntemi yattığı düşünülüyordu.

Yönetmen değişikliğinin de kurtaramadığı dizi Sevgili Geçmiş için final zamanı geldi. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 8. bölüm ile ekranlara veda edecek.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin