Benim Tatlı Yalanım'ın Şevket'i Ahmet Saraçoğlu diziden ayrılıyor!

Sevilen romantik komedi dizisinden bir oyuncu daha ayrılıyor.

Merve Mutlu
06 Aralık 2019 - 17:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde Suna karakteri ile Aslı Bekiroğlu ve Nejat karakteri ile de Furkan Palalı'nın yer aldığı, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım dizisi yazlık bir dizi olarak başlasa da yoluna kaldığı yerden devam ediyor. 

19-12/06/evket.jpg

Sevilen oyunculardan oluşan oyuncu kadrosundan da bazı oyuncular ayrılıyor. En son sizlerle, Aylin karakterini canlandıran Ege Kökenli'nin diziden ayrılacağı haberini paylaşmıştık.

Ahmet Saraçoğlu Benim Tatlı Yalanım dizisinden ayrılıyor!

19-12/06/benim-tatli-yalanim-sevket.jpg

Kadrosunda:Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun yer aldığı dizide Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna'nın babası olan Şevket karakterine hayat veren Ahmet Saraçoğlu diziden ayrılan ikinci isim oldu. tv100'ün haberine göre: Ahmet Saraçoğlu 26. Bölümde hikâyedeki rolü bittiği için ayrılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin