Masters of Sex iptal edildi

Showtime, dönem dizisi Masters of Sex'i 5. sezon için yenilememe kararı aldı. Böylece dizi, 4. sezonuyla birlikte iptal edilmiş oldu.

Volkan Küçükel
01 Aralık 2016 - 09:00
İptal - Onay

Masters of Sex hayranlarının merakla beklediği karar çıktı. Ancak bu karar dizi hayranlarını üzecek!

MASTERS OF SEX 5. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı premium kablolu kanal Showtime, dönem dizisi Masters of Sex'i 5. sezon için yenilememe kararı aldı. Böylece dizi, 4. sezonuyla birlikte iptal edilmiş oldu.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Showtime, yapımcılar ve oyuncu kadrosu hikayeyi tamamladıkları ve bunu devam ettirmek için beşinci sezona ihtiyaç olmadığı yönünde ortak bir kanıya vardılar.

Showtime'ın konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Masters of Sex, Amerika'nın cinsellik konusunda değişen gelenek ve alışkanlıklarını araştıran başarıyla yazılıp oynanmış bir diziydi. Eleştirmenlerce alkışlanan dört sezon boyunca Masters ve Johnson'ın hikayesini paylaşmaktan dolayı inanılmaz derecede gururluyuz. Dizi, önümüzdeki uzun yıllar boyunca yeni izleyiciler tarafından keşfedilebilmesi için platformlarımızda mevcut olmaya devam edecek."

REYTİNGLER İPTALİN HABERCİSİYDİ

Bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatan ve başrollerinde Michael Sheen ve Lizzy Caplan ikilisini izlediğimiz Masters of Sex'in iptali aslında elde ettiği reytinglere bakılınca pek sürpriz olmadı!

16-12/01/masters-of-sex-1480549898.jpg

Dizi, dördüncü ve son sezonunda 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.12 reyting oranı ve 453,000 izleyici ortalamasını elde etmişti. Tüm platformlarda elde ettiği değerler katılınca bölümler 2.16 milyon izleyiciye ulaştı.

HER SEZON DÜŞÜŞ YAŞADI

Diğer sezonların izlenme oranı ortalamalarına bakarsak Masters of Sex'in yaşadığı düşüş daha açık şekilde görüleblir.

1. sezon 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.40 reyting oranı ve 1.07 milyon izleyici
2. sezon 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.26 reyting oranı ve 800,000 izleyici
3. sezon 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.13 reyting oranı ve 453,000 izleyici

Masters of Sex, dördüncü sezonunu Kasım ayının başlarında tamamlamıştı.

İptal kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Showtime doğru bir karar verdi mi?

'Masters of Sex' 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin