Masumiyet Final mi Yapıyor? Dizi Bitecek mi?

En son 11.bölümü ekrana gelen Masumiyet final mi yapıyor? Dizinin final yapacağı iddiaları üzerine yayınlanan son bölümde durum ne? Tamam mı devam mı?

Oğulcan Özsezgi
06 Mayıs 2021 - 05:03
Gündem

Koronavirüs, tam kapanma falan derken dizi sektörü de durumdan etkilenmeye başladı. Bazen bölümler aksıyor bazen ise çekimlerin durdurulduğu haberleriyle karşılaşıyoruz. Bu bir yana şu son dönemde çok fazla dizi için final kararları da gelmeye başladı. Zaten Show TV resmen tüm dizilerini bitirdi. Ardından Star TV benzer kararlar alırken şimdi ise Fox TV’nin beklenmedik bir karara imza atacağı iddia edildi. Bu kez Masumiyet final mi yapıyor tartışmaları var.

Masumiyet Final mi Yapacak? Son İddialar

Her dizide olduğu gibi Fox TV’nin yeni yapımında da listelere çok hızlı bir giriş oldu. Çok hızlı diyorum çünkü daha ilk bölümlerden reyting çok yüksek çıktı. Fakat birçok dizide yaşanan Masumiyet dizisinde de yaşandı. Hızlı giriş yapan hızlı düşmeye başladı.

AB reytinglerinde bir derece ama genel sıralamalarda dizi rakiplerinin gerisine düşmeye başladı. Zaten Çarşamba günü de ciddi rakipler olduğunu biliyoruz. İşte bu yüzden de dizinin erken final yapmasının söz konusu olabileceği iddia edildi.

Daha 11 bölüm geldi ve erken final kararı alınacak olursa, bu gerçekten erken bir final olur. Aslında bakarsanız kadro da güçlü. Uzun yılların ardından bir dizi projesiyle yeniden ekranlara dönen Hülya Avşar. Onun yanında Mehmet Aslantuğ gibi isimlerin bulunduğu bir diziden söz ediyoruz.

21-05/06/masumiyet-final-mi-yapiyor-2.jpg

Yine de erken final yapılması durumu söz konusu olabilir. Kararın verilmesi için son bölümlerin değerlendirileceği de iddia ediliyor. Eğer 11.bölümün reyting sonuçları istenen seviyede gelirse, bir süre daha dizi üst sıralara tırmanmak için yarışacak.

Fakat reyting yine istenen seviyelerde olmazsa bu kez Masumiyet final mi yapıyor sorularının cevabı evet olacak. Final kaçıncı bölümde gelir ya da senaryo nasıl biter gibi soruları yanıtlamak için ise şu an çok çok erken. Önce bir iddialar doğru mu onu görelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin