Masumiyet'in İlker'i Cem Gariboğlu mu?

Masumiyet dizisi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Merve Mutlu
01 Mart 2021 - 14:10
Gündem

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Masumiyet ilk bölümüyle yüksek izlenme elde etti. Çok sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkat çekmeyi başaran dizi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

21-03/01/masumiyet.jpg

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ı başrolde buluşturan dizi Kimya Gökçe Aytaç, Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Neslihan Arslan ve Rüçhan Çalışkur gibi isimleri bir araya getirdi.

Masumiyet'in İlker'i Cem Gariboğlu mu?

21-03/01/ilker.png

Ünlü senarist Sırma Yanık'ın ilk kod isimleri "Defne'nin Son Günü" ve "Yaşı 19" olan Masumiyet adlı diziyi yazarken hafızalardan silinmeyen vahşi bir cinayetten esinlendiği iddiaları ortaya atıldı. İddialara göre: sevgilisi Ela'yı (İlayda Alişan) canavarca hislerle darp edip öldü sanarak çöpe atan zengin ailenin oğlu İlker karakteri (Serkay Tütüncü) Cem Garipoğlu'nun hikâyesinden yola çıkılarak yazıldı.

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Cem Garipoğlu 2009 yılında 17 yaşındaki kız arkadaşı Münevver Karabulut'u öldürmüş. Başını gövdesinden ayırdığı cesedi bir çöp konteynırına atmıştı. Gariboğlu ceza evindeyken kendisini asarak intihar etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin