Maviye Sürgün 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ozan, Salih’le karşı karşıya geliyor!

Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgün, 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Maviye Sürgün 11. bölümde neler yaşandı? Maviye Sürgün 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maviye Sürgün 12. bölümde neler olacak? Maviye Sürgün dizisi oyuncuları kimlerdir? Maviye Sürgün dizisi konusu nedir? Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Maviye Sürgün Defne Boz kimdir? Damla Sönmez kimdir? Maviye Sürgün dizisi Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak kimdir? Maviye Sürgün reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
27 Ağustos 2023 - 21:38
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Maviye Sürgün’ün yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Ozan’ın Ali hakkında söylediği sözlerin gerilimi artırdığı tanıtımda Ozan, Salih’le karşı karşıya geliyor. Ali, sıradaki hedefin Salih olduğunu öğrenirken ne yapacağı merakla bekleniyor.

23-08/27/maviye-surgun-3.jpg

MAVİYE SÜRGÜN’ÜN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne ve Ozan’ı samimi bir şekilde gören Ali hızla oradan uzaklaştı. Defne kendini açıklamak için peşinden koşarken ikili arasında tansiyon yükseldi. Ali, Defne’yi Ozan’la ortak olduğunu iddia ederek suçladı. Çantanın içinde bir çip bulan Defne, Murat’ın yardımıyla kopyasını çıkardı ve Ali’ye verdi. Ali başta çipi açamadı. Çip ancak Ozan’a yakın bir konumda açılıyordu. Ali, Murat ve Defne sonunda bu sorunu da çözüp çipin içindeki bilgilere ulaşmayı başardı. Ali, peşinde olduğu dava ile Ozan’ın bağlantılı olduğundan artık emindi.

23-08/27/maviye-surgun-4-1693161631.jpg

Murat’ın ameliyatı için Almanya’dan tarih alan Defne, kasabadan gitmek için plan kurmaya başladı. Defne ve Murat’ın kasabadan ayrılacakları gece Ali, Defne’ye sürpriz bir parti hazırladı. Ali, Defne’ye “Kal” derken, Defne ise ne hissettiğini anlamak için Ali’yi öptü. İkili arasında aşk dolu anlar yaşanırken Defne’nin kararı merak konusu oldu. Tüm bunlar yaşanırken Ozan’ın kasaba ile ilgili planları da devam ediyordu. Ozan’a bir infaz listesi iletildi. Bölümün finalinde izleyiciyi şoke eden o gelişme ise; bu infaz listesindeki isimler arasında Salih’in de yer almasıydı.

23-08/27/maviye-surgun-1.jpg

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 21.30’da Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin