Maviye Sürgün 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ali, Defne’yi giderek köşeye sıkıştırır!

Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgün, 4. bölümden 2.fragman yayınlandı. Peki Maviye Sürgün 3. bölümde neler yaşandı? Maviye Sürgün 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maviye Sürgün 3. bölümde neler olacak? Maviye Sürgün dizisi oyuncuları kimlerdir? Maviye Sürgün dizisi konusu nedir? Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Maviye Sürgün Defne Boz kimdir? Damla Sönmez kimdir? Maviye Sürgün dizisi Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak kimdir? Maviye Sürgün reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
01 Temmuz 2023 - 21:56
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Maviye Sürgün’ün yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Ali, Defne’yi giderek köşeye sıkıştırırken Ozan, çantayı alabilmek için tehdit etmeye devam ediyor. Çemberin giderek daraldığı Çamlıkıyı’da Defne’nin ne yapacağı merak konusu olurken, tanıtımda Ali’nin Defne’ye “İyi ki buradasın, artık bir evin var.” demesi dikkat çekiyor.

23-07/01/maviye-surgun-1.jpg

MAVİYE SÜRGÜN’ÜN DÖRDÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ali hem Defne’yi hem Ozan’ı ters köşeye yatırarak kendi davasında kilit bir rol oynayabileceği altın çantasını almıştır. Defne ise artık Ozan’ın tehdidiyle bu çantayı Ali’den alıp Ozan’a götürme mecburiyetindedir.

23-07/01/maviye-surgun-5-1688237984.JPG

Gençlerin ünlü bir müzik grubunu getirerek yapmayı planladıkları konser organizasyonun gecesinde Defne amacına ulaşmak için fırsat kollar ve Ali hakkında kimselerin bilmediği bir sırra erişir. Ozan ise Defne’nin iplerini elinde tutmaktadır. Defne, Ali ve Ozan arasında sıkışmışken Murat için istemediği bir kararı verme eşiğine gelir.

23-07/01/maviye-surgun-2.jpg

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin