Maviye Sürgün 8. Bölüm 2.Fragman yayında! Ali, çaresizce kaybolan Arda'yı arar!

Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgün, 8. bölümden 2.fragman yayınlandı. Peki Maviye Sürgün 7. bölümde neler yaşandı? Maviye Sürgün 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maviye Sürgün 8. bölümde neler olacak? Maviye Sürgün dizisi oyuncuları kimlerdir? Maviye Sürgün dizisi konusu nedir? Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Maviye Sürgün Defne Boz kimdir? Damla Sönmez kimdir? Maviye Sürgün dizisi Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak kimdir? Maviye Sürgün reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Temmuz 2023 - 23:03
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Maviye Sürgün’ün yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Ali’nin, “O adamı sen öldürdün!” sözleriyle suçladığı Ozan, Defne’nin de sert tepkisiyle karşılaşıyor. Arda’nın ormanda kaybolduğu korku dolu anların ekrana geldiği tanıtımda, Ali’nin çaresiz yakarışları yüreklere dokunuyor.

23-07/29/maviye-surgun-6.jpg

MAVİYE SÜRGÜN’ÜN YEDİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne ve Ali’nin yakınlaştığı anlara şahit olan ve hayati bir karar alan Ozan için Defne’yi oyundan çıkarmanın vakti gelmişti. Ozan’ın yeni bir altın teslimatı yapacağını öğrenen Defne ise Murat’la birlikte harekete geçti. İkili, Ozan’ın altınlarını alıp Çamlıkıyı’yı terk edecekti. Murat, Ozan’ın adamını takip ederek altınlara ulaşırken, Defne kendisine karşı giderek düşmanlaşan Ozan ile bir aradaydı.

23-07/29/maviye-surgun-3.jpg

Ozan, altınlarının Defne’nin eline geçmesinin nedeni olarak gördüğü ortağı Ricardo ile Defne’ye hiç beklemedikleri bir sürpriz hazırladı. İkiliye yatında bir yemek organize eden Ozan, büyük bir tuzak kurdu ve Ricardo’yu hazırladığı yemekle zehirledi. Ozan, zehirlenen Ricardo için diğer teknelerden yardım isteyince uzaktan onları izleyen Ali ve Hasan harekete geçti. Bu fırsattan yararlanan Defne, Ozan’ın bıraktığı silahı ona doğrulttu. “Defne, Ozan’ı vuracak mı?” sorusunun yanıtı ise merak konusu oldu.

23-07/29/maviye-surgun-1.jpg

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin