Mayans MC reytinglerde Sons of Anarchy'nin başarısını yakalayabildi mi? Dikkat çeken rakamlar!

FX ekranlarının efsane dizisi Sons of Anarchy'nin spin-off'u olması nedeniyle merakla beklenen Mayans MC ilk bölümünü geride bıraktı. Mayans MC reytingleri nasıl çıktı?

Sons of Anarchy (Anarşinin Evlatları) dizisinin spinoff'u olan "Mayans MC" dizisinin FX ekranlarındaki serüveni 04 Eylül akşamı yayınlanan "Perro/Oc" isimli bölümle başladı.

Peki, Mayans MC'nin reytingleri nasıl çıktı? Dizi, 2008-2014 yılları arasında yedi sezon boyunca izleyiciyle buluşan Sons of Anarchy gibi istikrarlı bir ekran serüveni geçirebilecek mi?

MAYANS MC YOLA GÜÇLÜ RAKAMLARLA ÇIKTI!

Mayans MC 04 Eylül'de ekranlara gelen ilk bölümüyle canlı yayın ve ilk gün yayınları toplamında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 2.53 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Ortaya çıkan rakamların Sons of Anarchy'nin 03 Eylül 2008 tarihinde açılış bölümünde elde edilen 18-49 yetişkin yaş kategorisindeki 1.2 reyting oranı ve 2.53 milyon izleyici rakamlarıyla neredeyse aynı olduğu görülüyor. Bu tabloya bakılırsa Sons of Anarchy takipçilerinin Mayans MC'yi ekran serüveninde yalnız bırakmadıklarını söyleyebiliriz.

18-09/07/mayans-mc-fx.jpg

MAYANS MC 2. SEZON ONAYI YAKIN!

Sons of Anarchy ekran macerasına başlamasının ardından her hafta üzerine koyarak ilerlemişti. Dizinin final sezonu 4.65 milyon ortalamasını elde etmişti. Mayans MC'nin de benzer bir grafikle ilerlemesi halinde kısa sürede ikinci sezon onayını kapması kesin görünüyor.

Ayrıca sonradan izlemelerden gelecek rakamların eklenmesiyle Mayans MC'nin ilk bölüm izlenme rakamlarının en az iki misline ulaşması sürpriz olmayacak. FX'in reyting değerlendirmelerinde özellikle dizinin ilk yayını ve sonrasındaki üç günlük izlenme verilerini toplu olarak dikkate aldığını belirtmek gerek.

Bu rakamlar sonucunda Mayans MC, American Crime Story with People v. OJ'nin sonrasında FX'teki en iyi yeni dizi başlangıcını yapmış oldu.

Bu sene içinde değerlendirme yapılırsa Mayans MC, FX dizileri içinde en yüksek rakamlara sahip bölüme imza atmış oldu. Ancak American Horror Story'nin yaklaşmakta olan Apocalypse sezonunun başlamasıyla birlikte dizi muhtemlen bu unvanını devredecektir.

Mayans MC, sezonun ikinci bölümü "Escorpion/Dzec" ile 11 Eylül'de FX ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Mayans MC" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin