Medcezir'e damga vuracak düet!

Yaman ve Mira'dan MedCezir düeti!

resim yok
21 Mart 2014 - 14:47
Yeni Bölüm

Yaman ve Mira'dan MedCezir düeti!

MedCezir'in yeni bölümüne bu düet damga vuracak.

Yaman ve Mira; Sedef ve Faruk'un ortak olduğu restaurant açılışında Levent Yüksel'in unutulmaz şarkısı 'Medcezir'i seslendirecekler.

 

GECEYE DAMGA VURACAK!

MedCezir'in 21 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek  yeni bölümünde Yaman ve Mira'nın Medcezir şarkısıyla yapacağı düet geceye damgasını vuracak.

 

GİTARIYLA EŞLİK EDECEK

Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira'nın seslendirdiği şarkıya Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Yaman da gitarıyla eşlik edecek.

Medcezir yeni bölümüyle 21 Mart Cuma akşamı 20.00’de Star TV’de...

 

SÜRPRİZLERLE DOLU BİR BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünde;

Yaman aylardan sonra ağabeyi Kenan'la tekrar bir arada olmanın tedirginliğini yaşarken Kenan'ın onu rahatlatmak için yaptığı hamle ters teper ve iki kardeşin arası tekrar açılır. Bu sefer suçluluk duyma sırası Yaman'dadır.[reklam]

Yaman hatasını telafi etmeye çalışırken yine yanında kendisine destek olan Mira'yı bulur. Mira yaşadığı korkuları ve Tan'la ilgili şüphelerini bir yana bırakır, kendini tamamen Yaman'ın yanında olmaya adar. Haftalardır iki sevgilinin arasına giren hayat, bu sefer de Kenan'ın kimliğinde vücut bulmuştur.

Asım bey kızı Ada'nın İstanbul'a geldiğini öğrenir. Sude, Asım Şekip Kaya'nın bu durumunu ikisini birbirine yaklaştıracak bir koz olarak görür.

Bu durum, Sedef ve Sude'nin arasının daha da gerilmesine neden olur. Faruk ise Sude'yle Asım Şekip Kaya'nın yakınlaşmasından huzursuz olur.

 

KÜÇÜK OYUN...

Yaman, Kenan'ın yeni ve doğru bir hayat kurması için elinden geleni yapar fakat Kenan'ın da ileriye dönük planları vardır.

Sedef ile Faruk, restoranlarının ön açılışını yapmak için aile arasında küçük bir parti düzenler. Orkun'la Ada arasındaki küçük oyun yolunu şaşırıp, Yaman'la Mira'nın arasında kendine bir yer bulacaktır.

 

İŞTE O DÜETTEN İLK GÖRÜNTÜLER (Tıkla-izle)

 

'MEDCEZİR'DE BU HAFTA İŞLER KARIŞIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin