Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosu kesinleşti mi?

Geçtiğimiz aylarda 1. bölümü çekilen ve beğenilmemesi sonrasında yönetmen değiştiren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Yönetmen değişikliği ardında oyuncu kadrosunda değişiklik yaşanacağı söylenen dizide oyuncu kadrosu kesinleşti mi?

Berfu Gürle
08 Aralık 2017 - 15:28
Gündem

Dizinin birinci bölümü Altan Dönmez tarafından çekilmiş beğenilmeyince yönetmen değişikliği yapılarak yerine Cevdet Mercan getirilmişti. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Mercan ile anlaşan yapımda değişiklikler yaşanacağı açıklanmıştı. Dizinin açıklanan kadrosunda değişiklikler yapıldı mı? Oyuncu kadrosu kesinleşti mi?

03 Medya imzalı dizinin Altan Erkekli dışında ki açıklanan tüm isimler yol devam ederken yeni isimler dahil oldu. Daha önce Altan Dönmez ile birlikte çalışan Hakan Yarkın, dizide sanat yönetmenliği ve dekordan sorumluydu. Dizinin yönetmen değişikliği sonrası sanat yönetmeni olarak Muhteşem Yüzyıl dizisi ile adından sıkça bahsettiren başarılı sanat yönetmeni Nilüfer Çamur katıldı.

Nilüfer Çamur, proje ile anlaştığından beri uzun soluklu bir çalışma programı içerisine girmiş. Projede ihtişamın imzasını atmak için geceli gündüzlü çalışan sanat yönetmeni, bu projede de adından çok bahsettirecek gibi.

Dizinin başrolünde Fatih Sultan Mehmed’i canlandırak isim Kenan İmirzalıoğlu olurken İmirzalıoğlu'nun daha önceden birlikte rol aldığı Acı Hayat dizisindeki partneri Selin Demiratar diziye dahil olan isim oldu. Aynı zamanda Çiçek Hatun için anlaşmaya varılan isim Seda Bakan ile çok yakın arkadaş olan Demiratar Hatice Sultan rolü ile dizide yer alacak. 

Çekimler ne zaman başlıyor?

Cevdet Mercan, dizinin çekimlerine 15 Aralık'ta başlıyor. Dizi çekimlerinin başlamasıyla Ocak ayı gibi ekranlara gelmesi bekleniyor. 

Genç yıldızlarda diziye dahil oldu

Paramparça dizisi ile üne kavuşan genç ve güzel oyuncu Leyla Tanlar’ın yanı sıra Karagül’deki Baran karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu’da anlaşmaya varan isimler arasında yer aldı.

Selin Demiratar Kimdir?

17-12/08/selin-demiratar-kimdir-1512735393.jpg

1983 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Erzincan'lıdır. Babasının mesleğinden ötürü birçok il gezmiş ve lise çağında güzellik yarışmasına katılmıştır. Katıldığı güzellik yarışmasında birinci olan Demiratar, dünya güzellik yarışmasında üçüncü seçilmiştir. 16 yaşında oyunculuk hayatına Tarık Akan'ın başrolünde olduğu dizi Koçum Benim ile tanınmış ve birçok dizide yer almıştır.

Leyla Tanlar Kimdir?

 17-12/08/leyla-tanlar-kimdir.jpg

13 Aralık 1997 doğumlu olan güzel oyuncu İstanbul doğumludur. Paramparça dizisinin seçmelerine katılarak çok önemli bir karakter olan Cansu'yu canlandırmış ve adını duyurmuştur. İlk deneyimi olamasına rağmen göstermiş olduğu başarı ile adından çok bahsetmiştir.

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

17-12/08/mert-yazicioglu.jpg

10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mert, aslen Denizli'dir. Eğitimini Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü'nde sürdürmektedir. Oyunculuk eğitimi alarak Dedemin İnsanları filmi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Daha sonra FOX'ta ekranlara gelen Karagül dizisinde yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin