Mehmed Bir Cihan Fatihi kanalı değişiyor! Yeni kanalı hangisi olacak?

Kanal D'nin iddialı yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi önümüzdeki salı günü yayınlanacak olan 6. bölümü ile izleyicilerine veda edecek... Final gününün yaklaştığı şu dakikalarda dizi ile ilgili pek çok söylenti internet ortamında dolaşmaya başladı bile...Dizi hangi kanalla anlaştı?

Nurşah
20 Nisan 2018 - 15:49
Kültür Sanat

Yapımcılığını O3 Medya'nın yaptığı başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor ve Büşra Develi'nin yer aldığı bu sezonun en çok konuşulan dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi yayınlanan beş bölümü ile beklenilen reyting seviyesine ulaşamadı... Kanal D ekranlarında salı günü, son bölümü izleyicilerle buluşturulacak olan dizinin yeni bir kanalla yayın hayatına devam edeceğine dair iddialar ortaya atıldı!

18-04/20/mehmed-bir-cihan-fatihi-yeni-kanal.jpg

Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bir kanala transfer mi oluyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi için yüksek bir maliyet tablosu çıkartılmıştı. Tüm bu yüksek yapım maliyetlerine rağmen dizi, reytinglerde istenilen sonucu kanala veremedi... Kanal D, 24 Nisan 2018 tarihinde yayınlanacak olan 6. bölüm ile birlikte dizinin final bölümünü yapacağını duyurdu.

İzleyicilerini üzen bu kararın ardından O3 Medya'nın diziyi devam ettirmek için yeni kanal arayışında olduğuna dair çeşitli duyumlar aldık. Hatta yöneticilerin Atv ile görüşmeler içerisinde bulunduğu da söyleniyor. Eğer anlaşmaya varılırsa sevilen diziyi en kısa sürede ekranlarda tekrar göreceğiz... Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine dair yeni gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin