Mehmet Akif Alakurt son hali ile takipçilerini şok etti!

Oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt'un instagram hesabında paylaştığı şu sözler sosyal medya gündemine oturdu: "Bu fotoğraf Adanalı gibi saçma diziyi izleyenlere gelsin!"

Nurşah
31 Mayıs 2018 - 12:43
Magazin

39 yaşındaki başarılı oyuncu kariyerinin zirvesindeyken mesleği bıraktığını açıklamıştı. Son olarak Adanalı dizisi ile izlediğimiz Mehmet Akif Alakurt iki senelik sessizliğinin ardından son zamanlarda instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme geldi...

Son hali ile izleyicilerini büyük bir şoka uğratan Mehmet Akif Alakurt, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile yine şaşırttı!

18-05/31/mehmet-akif-alakurt-instagram.jpg

Mehmet Akif Alakurt'un instagram paylaşımı

Eski oyuncu paylaştığı fotoğrafının yanında "Bu fotoğraf benden Adanalı gibi saçma sapan bir diziyi izleyen kitleye gelsin" cümlelerini kullandı. Alakurt'un son paylaşımı takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu...

18-05/31/mehmet-akif-alakurt.jpg

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Aslen Fatsalıdır. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra model olmaya karar verdi. Annesinin yardımıyla modelliğe Neşe Erberk'in ajansına girerek başladı. 1998 yılında "Gelecek Vaat Eden" ve "Türkiye Prensi" unvanlarını aldı. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasına girdi ve 1. oldu. Yine aynı sene Dünya 2.'si oldu. 2001 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kırık Ayna" dizisi ile oyunculuk hayatına başladı.

2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 2011 yılında Atv'de Reis dizisinin Murat karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin