Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak? Devam etmeyecek mi?

Fox Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak? Sevilen dizi devam etmeyecek mi? Gelişmeler haberimizde!

Nurşah
31 Mayıs 2018 - 13:56
Kültür Sanat

Sinema filminin ardından Fox Tv ekranları için dizi olarak hazırlanan Şevkat Yerimdar 30 Mart 2018 tarihinde yayınlanan 44. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Kanal, dizinin yaz aylarında yeniden izleyicilerle buluşacağını da duyurmuştu... Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak?  Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu merak edilen bu sorunun cevabını açıklığa kavuşturdu!

 

18-05/31/evkat-yerimdar-ne-zaman.jpg

Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın yer aldığı komedi dram dizisi Şevkat Yerimdar gerek sinema salonlarında gerekse televizyon ekranında izleyiciler tarafından büyük bir ilgi görmüştü. Mart ayında yapılan sezon finalinin ardından seyirciler yeni sezonun başlangıç tarihini de merak etmeye başladılar. Tüm bunların cevabını ise Ali Eyüboğlu'nun haberi ile öğrenmiş olduk. İşte o haber...

18-05/31/evkat-yerimdar-ne-zaman-baslayacak.jpg

FOX’ta yayınlanan ‘Şevkat Yerimdar’ izleyicilerinden e-postama ve sosyal medya hesaplarıma gelen ‘dizinin final mi yoksa sezon finali mi’ yapacağı sorularını yayıncı ve yapımcı kuruluşun yetkililerine iletip, aldığım yanıtı yazmıştım.

20 Mart 2018 tarihli Alice’de, dizinin 30 Mart’ta ‘sezon finali’ yapacağını, yeni bölümlerinin ise yazın başlayacağını duyurmuştum.

Şevkat Yerimdar’la ilgili FOX’un basına servis ettiği program içeriğinde olduğu gibi, ekrana getirildiğinde de dizinin ‘sezon finali’ yaptığı yazıldı. Aradan geçen iki ayda projenin akıbeti hakkında aldığım bilginin doğru olup olmadığını teyit etmek için yaptığım araştırmanın sonucu şu:

FOX ekranında ‘sezon finali’ yapan ‘Şevkat Yerimdar’, reyting canavarına değil, TEFE TÜFE’ye yenildi.

Nasıl mı?

Öğrendiğim kadarıyla, yapımcıyla kanal arasındaki sözleşme uyarınca Limon Yapım, yeni bölümlere TEFE  TÜFE’nin yıllık ortalama  oranında zam istedi. Kanal

yönetimi ise,

TV piyasasında değişen koşulları örnek gösterip, Hayri Aslan’a ‘Şevkat Yerimdar’ı mevcut fiyatla devam ettirebileceğini bildirince, ‘final’ bile yapamadan FOX’taki macerası bitti.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin