Jet Sosyete sezon finali tarihi belli oldu!

Gülse Birsel'in eşsiz kaleminden çıkarak Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete sezon finali ne zaman?

Nurşah
31 Mayıs 2018 - 15:26
Yeni Bölüm

Bir süredir gündemde olan dizinin, final yaparak ekranlara veda edeceğine ilişkin söylentilere cevap Gülse Birsel'in sosyal medya hesabı instagramda yaptığı paylaşım ile geldi. Jet Sosyete sezon finali ne zaman?

18-05/31/jet-sosyete-sezon-finali.jpg

Jet Sosyete sezon finali tarihi belli oldu!

Gülse Birsel paylaştığı fotoğrafa şu cümleleri de ekledi:

Bu hafta çok acaip bi bölüm geliyor! Çekerken kah güldük kah yorgunluktan öldük, ama bomba oldu. Enis Arıkan yemek yarışması sahnesinde “insanı insana insanla anlatmak” yerine “oturduğu yerden, oturduğu yerle ocağı açıp ‘oturduğu yeri’ yakan” ilk oyuncu olarak tarihe geçti.Çekim hatalarında ilgiyle izleyeceksiniz. Anlatılmaz yaşanır! 294 bölüm sitcom çektim, böylesini görmedim!

(Merak edenler için de, bu sezon finalinden bir önceki bölüm, sezon finalimiz 10 Haziran gecesi. E yaz geldi efenim.)

18-05/31/jet-sosyete-final-ne-zaman-1527766831.Jpeg

Yayınlandığı her bölüm ile birlikte izleyicilerine oldukça keyifli dakikalar yaşatan Jet Sosyete 10 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 15. bölümü ile sezon finali yaparak kısa bir süreliğine izleyicilerine veda edecek! Sevilen dizinin sezon finali öncesi son bölümü bu pazar günü Star Tv ekranlarında olacak...

Jet Sosyete 14. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin