Mehmet Ali Erbil: Eğer yürüyemeyeceksem fişimi çek!

Kaza anlarını anlatan Mehmet Ali Erbil gözyaşlarını tutamadı!

Taha Güven
27 Eylül 2019 - 17:10
Magazin

Kanal D’nin ilgiyle izlenen programı, deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumu ile 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçirdiği hastalık hakkında konuştu.
19-09/27/5b4f4645d66840112067d511.jpeg

KAZAYA ANLARINI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

19-09/27/maxresdefault-1569590040.jpg

"Yoğun bakımdan çıktıktan sonra normal odaya almışlar. Uzun bir süre hiçbir yerim kımıldamıyormuş. Gelen hastane bakıcılarına sadece dilimi oynatabiliyormuşum iletişim kurabilmek için öyle dediler. Zamanla ilk parmağımı oynatabildim sonra Allah’a dua ettim. Allah’ım bana bari bu elimi bağışla butona basıp hemşireyi çağırabileyim, TV’yi kumanda edebileyim falan diye bir tek bunu dua ettim. Sonra yavaş yavaş vücudumu hareket ettirmeye başladım. Bir gecede iki ameliyata alınmışım. Yetmiş ünite kandan sadece beş ünitesi uygun çıkmış aynı kan grubundan olmasına rağmen."

"EĞER YÜRÜYEMEYECEKSEM FİŞİMİ ÇEK!"

"Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk ameliyattan sonra kısa süre sonra taburcu olmayı beklerken kaçış sendromunun tetiklenmesi sonucu üç aylık uzun bir süre uyku kısmına geçmişim. Hiçbir şekilde uyandıramamışlar. Bu sürede sosyal medyadan ölüm haberlerim yayılmış. Bende hiç yürüyeceğime, ayağa kalkacağıma inanmıyordum bunu çok açık söylüyorum. Kardeşim Yeşim’e söyledim hatta; “Eğer böyle bir durum olacaksa yürüyemeyecek isem fişimi çek Yeşim” dedim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin