Payitaht Abdülhamid Zalman David Levotin (Sermet Yeşil) kimdir?

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon oyuncuları merak uyandırıyor. Payitaht Abdülhamid Zalman David Levotin kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
27 Eylül 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon oyuncuları merak uyandırıyor. Payitaht Abdülhamid Zalman David Levotin kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler.. 

Payitaht Abdülhamid Zalman David Levotin kimdir? 

19-09/27/sermet-yesil-payitaht-abdulhamid.jpg

Dünya Savaşının planlayıcı aklı olarak yetiştirilmiş bir savaş mimarıdır. Savaş taktiklerini iyi bilen Zalman Levontin, Global Sermaye'nin adamıdır.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Zalman David Levotin karakterini Sermet Yeşil canlandırmaktadır. 

Sermet Yeşil kimdir?

19-09/27/ermet-yesil.jpg

TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan Şubat dizisinde Deli İbrahim karakteri ile izleyicileri oyunculuğu ile ekran başına kilitlemeyi başarmış usta oyuncu Sermet Yeşil 1977 yılında Eskişehir‘de dünyaya gelmiştir. Aslen Eskişehir’lidir. Ankara Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Günümüzde ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Zalman David Levotin karakterine hayat vermektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin