Mehmet Aslantuğ yeni dizisi Kardeş Çocukları'nı anlattı!

Bir süredir ekranlarda olmayan Mehmet Aslantuğ, Kardeş Çocukları dizisi ile ekranlara dönüyor. Yeni dizisi Kardeş Çocukları'nı bir de onun ağzından dinleyin...

Merve Mutlu
23 Ocak 2019 - 12:46
Magazin

Gold Film tarafından star tv ekranları için hazırlanan ve Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez'in başrollerini paylaştığı 'Kardeş Çocukları' dizisi, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 

27 Ocak Pazar günü yayın hayatına başlayacak olan Kardeş Çocukları dizisinin, başrol oyuncularından Mehmet Aslantuğ, diziyle ilgili samimi açıklamalar yaptı. 

19-01/23/mehmet-aslantug.png

Sarsıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak olan dizide ünlü kalp cerrahı Yıldırım Saner'e hayat veren usta oyuncu  Mehmet Aslantuğ, uzun bir aradan sonra televizyon projesine evet dedirten dizisi Kardeş Çocukları'nda canlandırdığı karakterden ve dizinin seyrinden bahsetti.

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu gibi güçlü kadın oyuncuların yanı sıra başarılı genç oyuncuların dizide bir araya geldiğinin altını çiziyor. Aslantuğ, "Gold Film’le, Hanımın Çiftliği’nde yıllar önce birlikte çalışmıştık. Yönetmen Faruk Teber, Türkiye'de yönetmen olarak atmosfer kurma konusunda özel bir kaç insandan biridir. " sözleriyle izleyenleri güçlü ve etkileyici bir hikayenin beklediğinin müjdesini verdi.

Tıp dünyasının aktivist yanıyla dikkat çeken ünlü profesörü Yıldırım Saner'in gençlik yıllarında tanıdığı Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay'la (Nur Fettahoğlu)yeniden bir araya gelmesiyle dizide izleyiciyi şoke edecek sırlar ortaya çıkacak. Mehmet Aslantuğ, ön hazırlık çalışmalarına aylar öncesinden çalışmaya başladığı karakterinden şöyle bahsediyor ;" Yıldırım Saner hipokrat yeminine layıkıyla bağlı bir adam. 10 küsur yıl Afrika’da, Asya’da, Balkanlar’da sadece hekim olarak şifa dağıtmak için dolaşmış bir doktor Yıldırım. Yıllar sonra Türkiye'ye dönüyor ve kendi yaşam öyküsüyle ilgili büyük sürprizler, hüzünler, coşkular ve travmalarla yüzleşiyor"

Senaryosunu Sırma Yanık'ın, yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği "Kardeş Çocukları" ilk bölümüyle 27 Ocak Pazar günü saat 20:00'da Star TV' de ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin