Binnur Kaya yeni dizisi ile ekranlara geri dönüyor!

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü usta kadın oyuncu Binnur Kaya yeni dizisi ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor!

Nurşah
23 Ocak 2019 - 14:05
Gündem

Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile dikkatleri üzeirne çeken başarılı oyuncu Binnur Kaya uzun bir aranın ardından yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor! İşte sevilen ismin yeni dizisinin detayları!

19-01/23/binnur-kaya-yeni-dizi.jpg

Binnur Kaya yeni dizisi ile ekranlarda olacak!

Ranini'de yer alan habere göre Binnur Kaya kısa bir zaman sonra yeni dizisi izleyicilerinin karşısında olacak... Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bu Sayılmaz adlı komedi dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan başarılı oyuncunun yeni dizisinin haberi hayranlarını heyecanlandırdı!

Gerek film gerekse dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Binnur Kaya, NTC Medya'nın Star Tv için yayına hazırladığı Yoksul Akraba dizisinde rol alacak... Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar son sürat devam ederken, senaryosunu ise başarılı isimler Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem kaleme alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin