Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın hangi gün olacağı belli oldu!

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin rol aldığı Kardeş Çocukları nihayet başlıyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
14 Ocak 2019 - 11:13
Yeni Bölüm

Star tv ekranları için Gold Film tarafından hazırlanan ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları'nın yayın günü nihayet belli oldu. 

Uzun zamandır çalışmaları devam eden ve etkileyici konusuyla merak uyandıran Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda yer alan diğer önemli isimler ise: Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Altan, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez.

19-01/14/kardes.jpg

Kardeş Çocukları dizisinin konusu:

Hayalleri ve hayatları birbirinden çok başka olan iki kız kardeş: Ümran ve Umay.. Yolları yıllar önce ayrılan bu iki kardeşin yolu, benzer kaderleri yaşayan kızlarıyla sınavıyla karşılacak. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’da yaşamaktadır. Yıllar sonra yolları yeniden kesişen bu iki kardeşin hayatında artık beklenmedik şeyler olacaktır. 

Kardeş Çocukları dizisi hangi gün?

19-01/14/kardes-c.png

Star tv ekranlarında Gold Film imzasıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kardeş Çocukları dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor ancak artık pazar akşamları ekranlarda olacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin