Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın ikinci tanıtımı yayınlandı!

Uzun zamandır merakla beklenen kardeş çocukları dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Yeni dizinin konusu da şekillenmeye başladı. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 09:12
Magazin

Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez'in yer aldığı ve uzun zamandır beklenen Kardeş Çocukları dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde izleyicinin beğenisine sunulmuştu.

Star tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kardeş Çocukları dizisinin beklenen ikinci tanıtımı da yayınlandı.

18-12/27/kardes-cocuklari-2.png

Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında, Ümran karakterinin ağzından kendi hikayesini dinlemiştik. "Adım Ümran. Mutluluk, bolluk, bereketmiş anlamı. Adımla yaşamadım. Yaşatmadılar. Canımı çok yaktılar ama dayakla değil, ihanetle. Düşmanlarım değil, sevdiklerim yaktı beni. Anneyim. Hayat'ın annesiyim. Savaştım. Bırakmadım ben kızımı. Ne o iblise ne de kardeşim olacak yılana bırakmadım." sözleriyle bizlere acılı bir hayat yaşayan kadının hikayesini izleteceğinin sinyalini vermişti. 

“Evlatlar Annelerinin Sınavıdır.” sloganıyla yola çıkan Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan ikinci tanıtımında, Ümran karakterinin yaşadığı acıları daha yakından görüyoruz. Kızını bulamayan Ümran, kardeşi Umay ile konuşarak kızını soruyor. Kardeşi Umay da merak etme burada cevabını veriyor. 

Aksiyon ve dramın yoğun olacağını şimdiden kanıtlayan Kardeş Çocukları dizisi, çok yakında Star tv'de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin